Expert op het gebied van ontstoppen

Verstoppingen zijn lastig en veroorzaken allerlei problemen. Waterschade is daar een goed voorbeeld van. Veel mensen denken dat ze dit wel kunnen oplossen door een ontstopper door de gootsteen te spoelen. Maar dit soort ontstoppers nemen de problemen niet weg: ze vertragen het ontstaan van de volgende opstopping alleen maar. Daarnaast kunnen agressieve ontstoppers de leidingen aantasten. Voor professioneel ontstoppen schakelt u dus een specialist van Twentyfourseven service in.

Onze riooldeskundigen zoeken naar een permanente oplossing. Jarenlange ervaring met leidingwerk, ontstoppen en riolering maken dat wij ieder probleem aankunnen, hoe groot of klein het ook moge zijn. Aarzel daarom niet om onze hulp in te roepen bij een verstopping in Almere!

In geval van een ondergelopen kelder schieten wij u ook graag te hulp. Na het leegpompen zoeken wij dan uit waar het probleem vandaan komt, zodat u in de toekomst van wateroverlast verlost bent. Of heeft u voornamelijk last van stank, maar weet u niet waar het vandaan komt? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij bieden namelijk een grondige stankinspectie, waarbij we op zoek gaan naar de oorzaak van de stankoverlast en deze zoveel mogelijk proberen te verwijderen.

Onderhoudscontracten: voorkom ontstoppen!

Een verstopt riool is geen pretje. Stank en vocht veroorzaken een onprettig klimaat om in te leven en werken. Maar ook voor verstopte riolering geldt: voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen u tips geven waardoor u verstoppingen kan voorkomen. In Almere en in de regio Almere staat Twentyfourseven service voor u klaar: als het toch nodig is, ontstoppen wij meteen uw riolering.