Rioolstank in Almere

Het kan zijn dat als u terugkomt van vakantie, er een muffe lucht in huis hangt. Dit heeft ermee te maken dat de deuren in uw woning een tijdje dicht hebben gezeten en dat het huis daardoor niet is gelucht. Vaak is de muffe lucht met een dag wel weg. Maar heeft u een muffe lucht in huis terwijl u niet op vakantie bent geweest? En gaat het met luchten ook niet weg? Wellicht heeft u te maken met rioolstank. Laat Twentyfourseven service u helpen! Wij kunnen de oorzaak en de stank verwijderen in Almere of omgeving.

Oorzaken rioolstank

Een rioolstank in huis is niet prettig en u wilt hier zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe komt u aan deze geur? Het kan te maken hebben met een aantal zaken:

  • U heeft te maken met een rioollekkage. Een rioollekkage kan een enorme stank veroorzaken die door uw gehele huis door te ruiken is. Controleer daarom plekken als uw afvoer, vaatwasser of wasmachine om er zeker van te zijn dat u hier last van heeft.
  • Uw riool is niet goed ontlucht. Als u last heeft van rioolstank nadat het geregend heeft, dan kan dit komen doordat het regenwater een druk legt op een riool. Hierdoor kan er uit uw wc of afvoerputje een enorme stank komen.
  • Wanneer er veel rioolvliegjes in uw badkamer zitten, dan heeft u waarschijnlijk een scheur in uw rioolleiding.