Rioolvliegjes in Almere

Muggen en vliegen in uw woning zijn erg vervelend, vooral wanneer dit rioolvliegjes zijn! Rioolvliegjes in huis wijzen vaak op een lekkage aan uw rioleringen. In dat geval is het erg verstandig om direct hulp in te schakelen. Een rioollekkage moet zo vlug mogelijk worden opgelost! Als u in Almere of in de omgeving van Almere woont, dan kunt u een beroep op Twentyfourseven service doen. Wij hebben vaste loodgieters in dienst met ruime ervaring. Hierdoor kunnen wij uw rioollekkage direct herstellen.

De drie namen van een rioolvliegje

Een rioolvliegje heeft de luxe dat het diertje luistert naar twee andere namen: latrinevliegjes en motmuggen. Hoewel de namen niet op elkaar lijken, wordt hier toch echt hetzelfde insect mee bedoeld. Rioolvliegjes leven het liefst in rioolbuizen en komen normaal niet voor op andere plekken. Bij een rioollek stromen de vliegjes met het water mee naar buiten. Het slib dat zich bij het scheurtje vormt, is een vruchtbare plek voor een rioolvliegje om zich snel voort te planten. Zo kan het zijn dat uw overlast door rioolvliegjes in een dag vermenigvuldigd wordt. Omdat het geen hygiënische dieren zijn, is een snelle oplossing gewenst.

Twentyfourseven service bestrijdt de rioolvliegjes graag voor u. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.