Overlast van rioolvliegjes in Almere?

Muggen en vliegen in uw woning zijn erg vervelend, vooral wanneer dit rioolvliegjes zijn! Rioolvliegjes in huis wijzen vaak op een lekkage aan uw rioleringen. In dat geval is het erg verstandig om direct hulp in te schakelen. Een rioollekkage moet zo vlug mogelijk worden opgelost! U kunt een beroep doen op Rioolservice Gooi & Vechtstreek als u woont in Almere of in de omgeving van Almere. Wij hebben vaste loodgieters in dienst met ruime ervaring. Hierdoor kunnen wij uw rioollekkage direct herstellen.

De drie namen van een rioolvliegje

Een rioolvliegje heeft de luxe dat het diertje luistert naar twee andere namen: latrinevliegjes en motmuggen. Hoewel de namen niet op elkaar lijken, wordt hier toch echt hetzelfde insect mee bedoeld. Rioolvliegjes leven het liefst in rioolbuizen en komen normaal niet voor op andere plekken. Bij een rioollek stromen de vliegjes met het water mee naar buiten. Het slib dat zich bij het scheurtje vormt, is een vruchtbare plek voor een rioolvliegje om zich snel voort te planten. Zo kan het zijn dat uw overlast door rioolvliegjes in een dag vermenigvuldigd wordt. Omdat het geen hygiënische dieren zijn, is een snelle oplossing gewenst.

De medewerkers van Rioolservice Gooi & Vechtstreek bestrijden de rioolvliegjes graag voor u. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.