Rioollekkage Almere

Heeft u een rioollekkage? In de meeste gevallen wordt een lekkage veroorzaakt door een breuk in het riool. Dit kan ontstaan door slijtage van de leidingen. Een rioollekkage kan voor veel overlast zorgen. Schakel daarom hulp in! Twentyfourseven service is werkzaam in Almere en in de omgeving van Almere. Met een team van experts komen wij graag bij u thuis om uw lekkage te verhelpen.

Opsporen van het lek

Het is vaak lastig om met het blote oog te ontdekken waar het lek precies zit. Onze medewerkers maken gebruik van moderne technieken om het lek zichtbaar te maken. Door middel van een camera inspectie hebben wij het lek zo gevonden in uw leiding. Wij kunnen uw lekkage professioneel verhelpen, zodat het gat op lange termijn dicht is en blijft.

Rioolvliegjes

Een teken van een rioollekkage zijn rioolvliegjes. Dit zijn beestjes die normaal in het riool leven. Wanneer de riolering een lek heeft, stromen de diertjes mee naar buiten en cirkelen ze het liefst rond in huis. Vindt u rioolvliegjes in uw badkamer? Dan is dit een teken dat u een rioollekkage heeft. Aarzel dus niet om Twentyfourseven service te bellen.