Rioolinspectie in Almere

Door een rioolinspectie kunnen wij er achter komen hoe het rioolstelsel er voor staat. Bij een rioolinspectie worden camera’s of laserapparatuur ingezet. Zo kan worden gemeten hoe dik de leidingen zijn of waar een eventuele verstopping gelokaliseerd is. Voordat je overgaat tot de aankoop van een nieuw woonhuis of bedrijfspand, wil je natuurlijk eerst weten of het riool helemaal in orde is. Daarom biedt Twentyfourseven service een opleveringsinspectie, dit is een rioolinspectie waarbij uw gehele riolering nagekeken wordt op eventuele gebreken. Zo bent u er zeker van dat er in de toekomst geen onaangename verrassingen te verwachten zijn.

Voorkom verstopping in Almere en lees onze tips

  • Gebruik niet te veel toiletpapier. Grote hoeveelheden toiletpapier kunnen er voor zorgen dat de afvoer verstopt zal raken. Goed naspoelen kan veel problemen verminderen.
  • Geen maandverband, tampons of luiers door het toilet spoelen. Deze producten zorgen gegarandeerd voor ophopingen!
  • Ook toiletverfrissers zijn vaak de oorzaak van verstoppingen. Wanneer een toiletverfrisser ongemerkt in de pot verdwijnt, kan deze gemakkelijk een opstopping in de zwanenhals van het toilet veroorzaken.
  • Een vaatwasser veroorzaakt ook verstoppingen. Door de vet- en zeepresten die de riolering in gespoeld worden kunnen de leidingen gemakkelijk dichtslibben.
  • Wortels van bomen of planten die het riool ingroeien kan ook een reden zijn van opstoppingen. Dit komt echter vooral bij oudere rioolstelsels voor. De leidingen moeten in dit geval vaak vernieuwd worden.

Ook een rioolinspectie laten uitvoeren?

Hardnekkige verstoppingen in uw riolering, een terugkerende rioolstank of wilt u simpelweg meer inzicht in de manier waarop uw rioolstelsel is opgebouwd? Het kan met een geavanceerde rioolinspectie in Almere. Dit lost langlopende problemen op en zorgt voor duidelijkheid. Wilt u dit ook ervaren? Schakel ons dan in. Neem contact op via 035 - 204 88 20 of neem contact op met Twentyfourseven service