Toilet verstopping in Almere

Uw toilet ontstoppen in Almere? Dat doet u bij Spoed-Loodgieters. Wanneer de afvoer van uw toilet problemen geeft, dan heeft u direct een probleem. Zeker wanneer u beschikt over een woning met slechts één toilet, dan wilt u de verstopping snel verhelpen. Dat kan u zelf doen, of u schakelt onze vakkundige hulp in. Hoe ontstaat een toilet verstopping en hoe lust u dit zo snel mogelijk weer op?

Aanleidingen toilet verstopping

Dagelijks stromen tientallen liters water via ons toilet en de afvoer het riool in. Zolang dit soepel verloopt, heeft u niks te klagen. Wanneer er zich echter een verstopping voordoet, dan krijgt u direct te maken met de nadelige gevolgen. Water blijft staan in het toilet of ontlasting stroomt terug vanuit de afvoer de toiletpot in. Een aanleiding voor verstoppingen in het toilet is lastig te geven, maar mogelijk is dit het gevolg van overmatig gebruikt toiletpapier, achtergebleven schoonmaakmiddelen of tampons die worden gedumpt in het toilet. Zo herkent u een verstopping in het toilet:

  • Zichtbaar hoger staand water in de toiletpot
  • Een borrelend geluid bij het wegspoelen van water
  • Kleine lekkages aan de onderzijde van de toiletpot

Vakkundig het toilet ontstoppen in Almere

Het ontstoppen van een toilet kan u zelf doen, maar het is wel een vervelend klusje. Zorg ervoor dat u kranten of oude handdoeken rond uw toilet legt en probeer met een plopper materiaal uit de afvoer van uw toilet lost te trekken. Mocht dit niet werken, probeer dan een scheutje soda door de afvoer mee te spoelen. Heeft u te maken met een hardnekkigere verstopping? Laat uw toilet ontstoppen door de vakmensen van Twentyfourseven service in Almere. Wij staan direct klaar om u van al uw toiletproblemen af te helpen.